Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna Forum użytkowników Nissana 100NX
100NX squad
 
 » FAQ   » Szukaj   » Użytkownicy   » Grupy  » Galerie   » Rejestracja 
 » Profil   » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   » Zaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
PROBLEM Z OBROTOMIERZEM?? POMOCY

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: 28 Mar 2007 7:20     Temat postu: PROBLEM Z OBROTOMIERZEM?? POMOCY

pytanie tyczy sie czy obrotomierz, ma on jakas linke czy to jest jakas czujka?
bo do licznika napewno nie idze zadna linka, lecz moze ze skrzyni do jakies czujki? poki co obrotomierz mi nie dziala:(
jesli ktos wie prosze o podpowiedz
Powrót do góry
dre2




Dołączył: 14 Sie 2006
Posty: 88
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawka

PostWysłany: 28 Mar 2007 10:51     Temat postu:

Napisz rocznik swojego bolidu.
W wersach gaźnikowych o ile się orjentuje była linka.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
tarsar




Dołączył: 21 Lut 2006
Posty: 524
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Łużna/Gorlice/NSącz

PostWysłany: 28 Mar 2007 11:16     Temat postu:

Przy prędkościomierzu miałeś linke w wersjach z gaźnikiem. Obrotek zawsze jest na elektrykę.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gość







PostWysłany: 28 Mar 2007 12:41     Temat postu:

do cefki bodajże kablek mozesz dać Wink (to tak na krótko przynajmniej w kadacie)

a moze nie do cefki ;p nie jestem pewien, ale napewno kabelek Wink
Powrót do góry
Gość







PostWysłany: 28 Mar 2007 14:19     Temat postu:

tak napewno nie ma linki, domyslalem sie ale co mogloby sie zepsuc ???
bo czytalem na innym forum ze wlasnie jakis kabelek jest podlaczony do cewki... czy to prawda? moze styki na liczniku poszly jesli czyta to jakis specjalista prosze o porade
Powrót do góry
Gość







PostWysłany: 28 Mar 2007 14:21     Temat postu:

dodam ze zaczelo sie od dziwnych wskazywan, silnik chodzil rowno a wskazowka wariowala, pozniej przestala calkowicie wskazywac
moje autko nismo 92 gaznik
Powrót do góry
Gość







PostWysłany: 28 Mar 2007 14:30     Temat postu:

moze nie styka coś przy liczniku Wink zle wskazywało bo raz dotykało raz nie Wink a teraz odpadł kabelek i kredki Wink
Powrót do góry
Prex




Dołączył: 11 Paź 2005
Posty: 473
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Bytom

PostWysłany: 28 Mar 2007 15:07     Temat postu:

wodny napisał:
do cefki bodajże kablek mozesz dać Wink (to tak na krótko przynajmniej w kadacie)

a moze nie do cefki ;p nie jestem pewien, ale napewno kabelek Wink


Cefki to moze byly w kadetach, ale w kazdej innej marce sa cewki, ponownie proponuje lekture slownika ort. zamiast swierszczykow :]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gość







PostWysłany: 09 Kwi 2007 3:23     Temat postu:

powracam znowu z watkiem, jak odpalam autko wszystko ok , obrotomierz dziala, lecz po 5 min jazdy, wskazowka wariuje Mad , momentalnie wskaze jakas tam wartosc i znow kladzie sie na zero, Sad problem tkwi w polaczeniu kabelkow co ida z licznika do silnika, jesli ktos wie jak one sa podlaczone, kolor, ilosc i do czego prosze o pomoc Very Happy
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
subMildev free theme by spleen & Programosy
Regulamin