Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna Forum użytkowników Nissana 100NX
100NX squad
 
 » FAQ   » Szukaj   » Użytkownicy   » Grupy  » Galerie   » Rejestracja 
 » Profil   » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   » Zaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
[GA16DS] wentylator chłodnicy
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna -> Techniczne / Silnik i osprzęt
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lewy
stary wyjadacz



Dołączył: 19 Kwi 2008
Posty: 2551
Przeczytał: 6 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: gdynia
Płeć: SR20DE

PostWysłany: 12 Sie 2010 15:55     Temat postu:

ale dalej nie ma 100% pewności gdzie jest czujnik

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Thomsonicus
administrator



Dołączył: 26 Lip 2007
Posty: 2009
Przeczytał: 13 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Krakuf i Krasnystaw
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 12 Sie 2010 19:49     Temat postu:

Jak nie ma - toż nawet rysunki wstawiłem. Podj a Ty mówisz o 2.0 czy 1.6? Bo pytanie dotyczy 1.6

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
lewy
stary wyjadacz



Dołączył: 19 Kwi 2008
Posty: 2551
Przeczytał: 6 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: gdynia
Płeć: SR20DE

PostWysłany: 12 Sie 2010 20:14     Temat postu:

1.6 gaźnik.no niby ten za pompa wody to jest czujnik mi gadali jeszcze ze z tylu w bloku.ale tez myślę ze to ten za pompa wody

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
lewy
stary wyjadacz



Dołączył: 19 Kwi 2008
Posty: 2551
Przeczytał: 6 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: gdynia
Płeć: SR20DE

PostWysłany: 13 Sie 2010 18:35     Temat postu:

czujnik się znalazł ale to nie jego wina coś z elektryka się dzieje bo dziś wróciłem od znajomego zgasiłem auto i po 15min chciałem odpalić i nic nie chce nawet drgnąć.kreci jak głupek ale nie zapala.czy jest jakiś bezpiecznik albo przekaźnik odpowiadający od odpalenie czy szukać w zapłonie.bo coś mi się zdaje ze masa ucieka gdzieś

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
szneqz




Dołączył: 08 Lis 2008
Posty: 97
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: ostrzeszów/ostrów
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 13 Sie 2010 18:58     Temat postu:

Jets np bezpiecznik w kabinie poszukaj jego pierwszego wywala i potem nie ma iskry i nie zapala

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
lewy
stary wyjadacz



Dołączył: 19 Kwi 2008
Posty: 2551
Przeczytał: 6 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: gdynia
Płeć: SR20DE

PostWysłany: 13 Sie 2010 20:32     Temat postu:

ale który to jest bezpiecznik dokładnie.bo jak patrzałem to wszystkie są cale.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
szneqz




Dołączył: 08 Lis 2008
Posty: 97
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: ostrzeszów/ostrów
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 15 Sie 2010 12:34     Temat postu:

ENG CONTROL czwarty od góry po lewej 10A ale sprawdż może czy jest iskra ja walczylem może przez 4 godziny zanim znalazłem że to ten bezpiecznik nie było iskry i nie odpalał ale równie dobrze może byc mnóstwo innych powodów

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
lewy
stary wyjadacz



Dołączył: 19 Kwi 2008
Posty: 2551
Przeczytał: 6 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: gdynia
Płeć: SR20DE

PostWysłany: 16 Sie 2010 13:54     Temat postu:

powód inny.imobilajzer się zawiesił jak odlonczylem masę od wiązki kabli.lecz wiatrak dalej jest zagadka

wentylator działa.aż nie chciało mi się wieżyc ze ponad 2 lata nie wiedziałem ze wentylator mi się nie włącza.dopiero teraz 1 się trochę podgotował.po prostu nie było przekaźnika heheh


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez lewy dnia 22 Sie 2010 16:12 , w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna -> Techniczne / Silnik i osprzęt Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
subMildev free theme by spleen & Programosy
Regulamin