Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna Forum użytkowników Nissana 100NX
100NX squad
 
 » FAQ   » Szukaj   » Użytkownicy   » Grupy  » Galerie   » Rejestracja 
 » Profil   » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   » Zaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Brak świateł przednich

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: 08 Sie 2006 10:20     Temat postu: Brak świateł przednich

Hej Ludziki...
no i nie kazal długo mój żółtek czekać na swoje 5 minut na tym forum...
mam problem z brakiem przednich świateł. Ni mam krótkich ani dłógich zostały sie tylko postojówki, Tył działa.
wymieniłam małe bezpieczniki, sprawdziłam gł. bezpiecznik (pod maską), sprawdziłam żarówki i akumulator tesz
...a świateł brak Razz
macie jakies sugestie?
Powrót do góry
Gość







PostWysłany: 08 Sie 2006 10:23     Temat postu:

no to albo kable albo moze Ci sie kabelki z kostek powyskakiwaly.Mozliwe tez ze to zwarcie.Postojowki masz?
Powrót do góry
tarsar




Dołączył: 21 Lut 2006
Posty: 524
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Łużna/Gorlice/NSącz

PostWysłany: 08 Sie 2006 11:36     Temat postu:

MUODY_WU napisał:
no to albo kable albo moze Ci sie kabelki z kostek powyskakiwaly.Mozliwe tez ze to zwarcie.Postojowki masz?


Postojówki sa na innym obiegu, co do krótkich/długich to jest przekaźnik. Podjedź do jakiegoś elektryka ,niech sprawdzi chłopina. Jak walnięty przekaźnik to pisz do Endria,ma swojego na częsci i powinien to mieć.

BTW ile powinno byc przekaźników w tej skrzynce przekaźników od strony pasażera przy prawym nadkolu?


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gość







PostWysłany: 09 Sie 2006 8:53     Temat postu:

THX chłopaki ...
to jednak zwarcie na kablach...trzeba bedzie wymienic conieco )
...btw. przekazników przy nadkolu od strony pas. powinny byc dwa.
Powrót do góry
Gość







PostWysłany: 09 Sie 2006 10:27     Temat postu:

Justi napisał:
THX chłopaki ...
to jednak zwarcie na kablach...trzeba bedzie wymienic conieco )
...btw. przekazników przy nadkolu od strony pas. powinny byc dwa.


Muodostradamus Very Happy
Powrót do góry
Gość







PostWysłany: 09 Sie 2006 19:38     Temat postu:

MUODY....
<pokłon>...hahahahahaha
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
subMildev free theme by spleen & Programosy
Regulamin