Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna Forum użytkowników Nissana 100NX
100NX squad
 
 » FAQ   » Szukaj   » Użytkownicy   » Grupy  » Galerie   » Rejestracja 
 » Profil   » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   » Zaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Montaż radia w 100 NX
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
iro




Dołączył: 10 Maj 2006
Posty: 496
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kraków

PostWysłany: 07 Maj 2007 19:04     Temat postu:

ja na poczadku jak kupilem samochod mialem problem tego typu ze nie gralo bez kluczuka a jak podlaczylem tak ze gralo z bez to swiecil mi caly czas zegarek wiec musialem to rozlaczyc i wiem ze w tedy jakis przekaznik sie przelaczyl i pokabinowalem podlaczylem inaczej metda prob i b;ledow gdzie jest zasilanie i nie powoduje to zapalania lampki i wszystko dziala tak jak tego chce nie powiem ci jakie dokladnie kable sa stykniete razem ale jesli dobrze sie orjetuje to czerwony plus z radia nie jest podlaczony do czerwonego w kostce tylko do zoltego ale pisze to z pamieci i nie chcial bym zebys spalil sobie radio wiec sprawdz sobie najlepiej miernikiem napiecia gdzie jest prad a gdzie go nie ma jesli stykniesz kabel czewony z oltym to radio bedzie gralo bez kluczyka ale wlaczy sie jakis przekaznik i bedzie swiecil zegarek co do lampki oswietenia kabiny nie wiem moze poprostu nie zwrucilem uwagi ze sie swieci powodzenia w grzebaniu i pamietaj elektryka prad nie tyka

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gość







PostWysłany: 07 Maj 2007 21:40     Temat postu:

JA to miałem problem taki ze jak włańczałem światła radio mi sie wyłańczało Wink wyciagłem radio jakies stare kostki patrze ciagne dalej kable połączone PLASTRAMI

+ i - bez pośrednio poleciały do radia z akumulatora nowe kostki takie że moge sobie radio całe wyciągnąc bez problemu kable od głośników IN PROGRES na beztlenówki grubsze Wink

radio mi działa cały czas Wink wyłańcza sie tylko przy odpalaniu na 1 sekundke Wink
Powrót do góry
iro




Dołączył: 10 Maj 2006
Posty: 496
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kraków

PostWysłany: 08 Maj 2007 19:21     Temat postu:

u mnie tez sie wylancza przy odpalaniu ale to wina slabego aku wkazdym razie wylanczam zawsze przed odpaleniem bo nie chcial bym zeby jakies przepuecie sie zrobilo i spalilo mi wzmaka

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
CzarnaWanilka




Dołączył: 20 Kwi 2007
Posty: 431
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Łódź

PostWysłany: 08 Maj 2007 20:10     Temat postu:

wodny napisał:
jak włańczałem




sorry, ale w tym momencie naprawde musze Ciebie i iro poprawic... mowi sie, jak rowniez pisze: włączać i wyłączać.

'wlanczanie' zaj*bi*cie razi po galach Shocked


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Rav




Dołączył: 11 Paź 2005
Posty: 230
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa - Bielany

PostWysłany: 08 Maj 2007 20:17     Temat postu:

iro napisał:
... elektryka prad nie tyka


Tylko zdala napier... Wink

Swego czasu był to 'super kawał' na Wydziale, podobnie jak 'hebratka z prądem' Wink


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
iro




Dołączył: 10 Maj 2006
Posty: 496
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kraków

PostWysłany: 09 Maj 2007 12:18     Temat postu:

CzarnaWanilka napisał:
wodny napisał:
jak włańczałem




sorry, ale w tym momencie naprawde musze Ciebie i iro poprawic... mowi sie, jak rowniez pisze: włączać i wyłączać.

'wlanczanie' zaj*bi*cie razi po galach Shocked


No sory Winnetou dzieki za poprawke w razie potrzeb moge przedstawic zaswiadczenie o dysleksji??


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
bea & paweł




Dołączył: 06 Gru 2006
Posty: 147
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gdańsk

PostWysłany: 09 Maj 2007 13:17     Temat postu:

OT
Jak dla mnie zaświadczenia nie trzeba
(w razie czego - firefox 2 ma funkcję poprawiania błędów)

Ale mi (bea ; - dotychczas osobie z wielkimi zapędami humanistyczno-germanistycznymi z hoplem na pukcie poprawnej mowy i pisowni ) po obecności na paru forach jakiekolwiek błędy przeszkadzać przestały Takie rzeczy widziałam, że ho ho. Więc - SPOKO


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
marthen
junior admin



Dołączył: 11 Paź 2005
Posty: 1530
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Tychy

PostWysłany: 09 Maj 2007 13:22     Temat postu:

bea & paweł napisał:
Ale mi (bea ; - dotychczas osobie z wielkimi zapędami humanistyczno-germanistycznymi z hoplem na pukcie poprawnej mowy i pisowni ) po obecności na paru forach jakiekolwiek błędy przeszkadzać przestały Takie rzeczy widziałam, że ho ho. Więc - SPOKO

Masz moje pełne poparcie w walce z błędami ortograficznymi. Parę lat na forach i Usenecie i zaczynam mieć watpliwości jak się powinno pisać niektóre wyrazy Confused


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez marthen dnia 09 Maj 2007 16:22 , w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
CzarnaWanilka




Dołączył: 20 Kwi 2007
Posty: 431
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Łódź

PostWysłany: 09 Maj 2007 15:20     Temat postu:

iro napisał:
CzarnaWanilka napisał:
wodny napisał:
jak włańczałem




sorry, ale w tym momencie naprawde musze Ciebie i iro poprawic... mowi sie, jak rowniez pisze: włączać i wyłączać.

'wlanczanie' zaj*bi*cie razi po galach Shocked


No sory Winnetou dzieki za poprawke w razie potrzeb moge przedstawic zaswiadczenie o dysleksji??


Nie wiedzialam, ze dysleksja dotyczy wymowy? Bo zapewne na codzien cos 'wlanczasz' i 'wylanczasz' (mowiac w ten sposob) i stad taka pisownia. Warto zapamietac, ze w jezyku polskim mamy taka bajerna literke 'ą' i nie trzeba jej zastepowac dziwnymi konstrukcjami 'an'.
pzdr.
CzW.

P.S. sorry, ze tak 'perfidnie' poprawiam Iro i wodnego, ale... po prostu jestem wyczulona na poprawnej wymowie i pisowni 'włączać'. A latwo to zapamietac, bo przeciez jest 'włącznik' a nie 'wlancznik'.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
subMildev free theme by spleen & Programosy
Regulamin