Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna Forum użytkowników Nissana 100NX
100NX squad
 
 » FAQ   » Szukaj   » Użytkownicy   » Grupy  » Galerie   » Rejestracja 
 » Profil   » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   » Zaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Do właścicieli samochodów z fabrycznymi halogenami

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna -> Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Radek100nx




Dołączył: 12 Paź 2005
Posty: 355
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Piskórka (W-wa)

PostWysłany: 17 Lip 2006 10:58     Temat postu: Do właścicieli samochodów z fabrycznymi halogenami

Mam prośbę o zrobienie zdjęć do których kabli są podłączone fabryczne halogeny. Znalazłem u siebie gniazdo na przekaźnik, jest kostka do podłączenia włącznika (sprawdzałem obwód - wszystko działa) tylko nie wiem w którym miejscu podłączyć halogeny. :idea:

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
damianos




Dołączył: 19 Kwi 2006
Posty: 309
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Świdnik

PostWysłany: 19 Lip 2006 9:18     Temat postu:

U mnie przewody wiszą skrajnie po obu stronach przy zderzaku (w środku). To pewnie to. Halogenów nie miałem od kąd go mam, więc na 100% nie jestem pewien.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Excallibur




Dołączył: 30 Cze 2008
Posty: 376
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Świdnik
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 22 Sty 2012 16:29     Temat postu:

Odgrzebałem.

Mozę ktoś rozwiać moje wątpliwości ??

od strony aku jest kostka szara i brązowa
od strony pasażera tylko brązowa.

jakie kostki to oryginalnie halogeny.

w manuału jest coś o tym wspomniane ale nie ma powiedzmy " kolorow"


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
dextus




Dołączył: 27 Lip 2010
Posty: 142
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 23 Sty 2012 10:50     Temat postu:

Fabrycznie to halogenów nie miałem ale zamontowałem ori z wtyczkami i podpiąłem je do brązowych kostek i działają a szara kostka prawdopodobnie jest od spryskiwaczy reflektorów

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez dextus dnia 23 Sty 2012 11:34 , w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Excallibur




Dołączył: 30 Cze 2008
Posty: 376
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Świdnik
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 23 Sty 2012 12:32     Temat postu:

Oky Dzieki Kolego.
ja montuje halogeny do pfeby a one nie mialy ori wtyczek
tak myslalem ale nie bylo chwilowo czasu aby to sprawdzic.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna -> Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
subMildev free theme by spleen & Programosy
Regulamin