Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna Forum użytkowników Nissana 100NX
100NX squad
 
 » FAQ   » Szukaj   » Użytkownicy   » Grupy  » Galerie   » Rejestracja 
 » Profil   » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   » Zaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
KOMENTARZE i opinie o sprzedawcach, kupujących
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna -> Ogłoszenia (kupię, sprzedam, zamienię)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
obserVator
stary wyjadacz



Dołączył: 01 Sty 2007
Posty: 677
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Zawiercie <@> Śląsk
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 06 Paź 2009 19:37     Temat postu: KOMENTARZE i opinie o sprzedawcach, kupujących

Temat ten zawiera listę forumowiczów, którzy zawiedli nasze zaufanie poprzez niezrealizowanie oferty sprzedaży bądź zamiany przedmiotów.
Powody, z których forumowicz został naznaczony podane są w tym temacie: http://www.100nx.fora.pl/off-topic,3/jak-stracic-kase-i-przekonac-sie-odnosnie-forumowicza,4998.html .

Uwaga. Nieuczciwy forumowicz :

- GHOSTRIDER


Post został pochwalony 1 raz

Ostatnio zmieniony przez obserVator dnia 06 Paź 2009 21:07 , w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Thomsonicus
administrator



Dołączył: 26 Lip 2007
Posty: 2009
Przeczytał: 18 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Krakuf i Krasnystaw
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 30 Cze 2011 6:57     Temat postu:

alabama napisał:
Bez wahania mogę polecić kolegę Mariana! Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka (wszystko do tego elegancko zapakowane), no i świetna cena Bardzo dziękuję i pozdrawiam!


bartik napisał:
Polecam zakupy u kolegi ŁUKASZ-16 NX-ÓW CZESCI, dzisiaj doszło do mnie kilka gratów i aluski od gti, jestem na prawdę zadowolony. Ceny ma bardzo korzystne, na kieszeń ucznia liceum:)
pozdrawiam

adam napisał:
Również polecam - szybko i tanio. (ŁUKASZ-16 NX-ÓW CZESCI)

Cytat:
kermit259 napisał:
polecam ! (ŁUKASZ-16 NX-ÓW CZESCI)


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
moryc7
moderator



Dołączył: 24 Kwi 2010
Posty: 821
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Zakopane
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 30 Cze 2011 8:39     Temat postu:

opinie o nismojoe:

najs napisał:
nie żebym zaśmiecał wątek ale
POLECAM TEGO ALLEGROWICZA Very Happy


PittKF napisał:
najs napisał:
nie żebym zaśmiecał wątek ale
POLECAM TEGO ALLEGROWICZA Very Happy
allegrowicza, forumowicza... nieważne, ale polecam tego gościa, to co powie to wypełni


od siebie również dodam 2 słowa polecenia, brałem kilka rzeczy od Niego i muszę przyznać, że z tak porządnie zapakowaną paczką się jeszcze nie spotkałem oprócz tego na pewno na + są: szybkość realizacji transakcji i dogodne ceny


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez moryc7 dnia 30 Cze 2011 8:40 , w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
alabama




Dołączył: 05 Mar 2011
Posty: 61
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Lublin, LU
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 16 Sie 2011 15:33     Temat postu:

ŁUKASZ-16 NX-ÓW CZESCI:
super sprzedający, bardzo niskie ceny, towar elegancko zapakowany (5 minut dobierałem się do paczki ), dzięki czemu zamawiane elementy doszły w stanie tip-top. polecam!


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
CZM




Dołączył: 31 Sty 2011
Posty: 133
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Koszalin
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 17 Lis 2011 19:29     Temat postu:

Polecam zakupy u Kolegi Bandito, dogodnie, sprawnie, super zabezpieczone i szybko!

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
dextus




Dołączył: 27 Lip 2010
Posty: 142
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 14 Lut 2012 16:35     Temat postu:

A ja mogę polecić kolegę foo. Dobry kontakt, szybka wysyłka, wszystko elegancko zapakowane
Oraz kolegę ŁUKASZ-16 NX-ÓW CZESCI Brałem od niego już kilka gratów i wszystko w jak największym porządku


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez dextus dnia 07 Maj 2012 19:32 , w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
BeNeK
stary wyjadacz



Dołączył: 10 Gru 2010
Posty: 555
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kielce
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 14 Lut 2012 17:12     Temat postu:

To i ja polecę kolegę blackhonda6 jako kupującego !! POLECAM !
A jako sprzedawcę polecam ŁUKASZ-16 NX-ÓW CZESCI zawsze tanio,dobre i szybko !


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
blackhonda6




Dołączył: 03 Maj 2010
Posty: 538
Przeczytał: 2 tematy

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: poznań
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 15 Lut 2012 0:12     Temat postu:

polecam kolege BeNeK ,oraz Excallibur .interesy z nimi to sama przyjemnosc

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
valdi




Dołączył: 01 Maj 2009
Posty: 51
Przeczytał: 15 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Łódż
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 15 Lut 2012 6:14     Temat postu:

Moge polecic Excallibura

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
foo




Dołączył: 27 Sie 2010
Posty: 512
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: SR20DE

PostWysłany: 06 Kwi 2012 6:34     Temat postu:

Polecam kolegę Marian
Pozdr!


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
tocdajmiluz




Dołączył: 11 Sie 2011
Posty: 105
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 14 Cze 2012 18:34     Temat postu: NEGATYW!!!

Filip Jarząbek to jednym słowem oszust. Po ponad 2 miesiącach lampy doszły(poskutkował fakt, że mam znajomego z jego rodzinnych stron) Lampy doszły, ale! Jedna ma pęknięty klosz-najprawdopodobniej od kamyka, a druga tylną obudowę w okolicy mocowań. Mało tego, w ogłoszeniu chciał 80zł, jak dzwoniłem to 100? Zgodziłem się pod warunkiem, że dośle mi tylną prawą część półki-nie dosłał. Nie polecam, odradzam tego człowieka, no chyba, że ktoś chce stracić KASĘ, CZAS.

Także dla mnie trafia na CZARNĄ LISTĘ!


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez tocdajmiluz dnia 15 Cze 2012 15:31 , w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
d3vil9e




Dołączył: 16 Cze 2012
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Suchowola

PostWysłany: 09 Lip 2012 18:33     Temat postu:

Polecam robienie interesów z użytkownikiem Marianem. Może sie reklamować jak większość sklepów: szybko, miło, wygodnie. Bardzo miły kontakt i szybka realizacja zamówienia. Polecam jak najbardziej. Oby więcej takich forumowiczów!!

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Rumunski




Dołączył: 09 Cze 2012
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Żelechlinek
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 20 Lip 2012 19:04     Temat postu:

Polecam transakcję z użytkownikiem GHOSTRIDER tanio, szybko, miło, a przy okazji można pogadać na różne tematy związane z naszymi setkami i poradzić się w wielu sprawach. Pieniądze wpłaciłem w poniedziałek i we wtorek paczka została wysłana. Chciałbym, aby wszyscy sprzedający mieli taki kontakt z kupującymi i tak podchodzili do sprawy.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Miskowski




Dołączył: 14 Lis 2005
Posty: 207
Przeczytał: 7 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Łódź
Płeć: SR20DE

PostWysłany: 21 Lip 2012 21:00     Temat postu:

Polecam ŁUKASZ-16 NX-ÓW - wszystko O.K.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
babciaqlka




Dołączył: 09 Mar 2012
Posty: 23
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Jarocin
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 31 Lip 2012 21:30     Temat postu:

Polecam interesy z Kolegą stress
Genialny kontakt, solidne zapakowanie(nawet foty każdego etapu pakowania dostałem) i szybka przesyłka.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna -> Ogłoszenia (kupię, sprzedam, zamienię) Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
subMildev free theme by spleen & Programosy
Regulamin