Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna Forum użytkowników Nissana 100NX
100NX squad
 
 » FAQ   » Szukaj   » Użytkownicy   » Grupy  » Galerie   » Rejestracja 
 » Profil   » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   » Zaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Uwagi dotyczace forum czyli swoje 3 grosze
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna -> Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sykul




Dołączył: 17 Paź 2007
Posty: 381
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: woj. Podkarpackie
Płeć: SR20DE

PostWysłany: 01 Lut 2008 23:49     Temat postu:

marthen napisał:
...Rangi zostały zlikwidowane specjalnie - by uniknąć sytuacji gdy ktoś masowo pisze posty, tylko po to by podwyższyć sobie rangę...


No i właśnie to miałem na myśli. Użytkownicy chcąc podwyższyć sobie rangę pisali by cokolwiek i gdziekolwiek, często nie wnoszącego żadnych info do danego tematu, oprócz tego powtarzające się tematy itp. Na każdym forum, gdzie byłem zarejestrowany i są rangi właśnie tak jest.


P.S. Też nie wiedziałem że u nas były rangi


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sykul




Dołączył: 17 Paź 2007
Posty: 381
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: woj. Podkarpackie
Płeć: SR20DE

PostWysłany: 27 Lip 2008 13:32     Temat postu:

Chcę zaznaczyć że przez FireFoxa nie działa wyszukiwarka na forum

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
stoo




Dołączył: 30 Kwi 2007
Posty: 1236
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Chorzów
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 27 Lip 2008 13:46     Temat postu:

sykul napisał:
Chcę zaznaczyć że przez FireFoxa nie działa wyszukiwarka na forum

u mnie na FF 3.0.1
wszystko śmiga OK


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kriczer




Dołączył: 08 Mar 2008
Posty: 169
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sochaczew
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 27 Lip 2008 18:31     Temat postu:

stoo napisał:
sykul napisał:
Chcę zaznaczyć że przez FireFoxa nie działa wyszukiwarka na forum

u mnie na FF 3.0.1
wszystko śmiga OK


u mnie na tej samej nie ;/


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Olik




Dołączył: 29 Mar 2009
Posty: 131
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Jastrzębie Zdrój
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 09 Cze 2009 18:12     Temat postu:

Ostatnim czasem nie wyswietla sie logo forum

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
paxon




Dołączył: 15 Wrz 2009
Posty: 260
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: kłodzko
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 08 Paź 2009 21:15     Temat postu:

system pw
nie pokazuje, że coś przyszło na skrzynkę


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
BeRbo




Dołączył: 13 Sty 2009
Posty: 268
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 08 Paź 2009 22:02     Temat postu:

paxon napisał:
system pw
nie pokazuje, że coś przyszło na skrzynkę


POPiERAM ułatwiło by to kontakt...


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gaweł




Dołączył: 10 Lip 2009
Posty: 167
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław / Zielona Góra
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 08 Paź 2009 22:37     Temat postu:

Owszem pokazuje, w nowym oknie.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
marthen
junior admin



Dołączył: 11 Paź 2005
Posty: 1530
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Tychy

PostWysłany: 09 Paź 2009 6:47     Temat postu:

paxon napisał:
system pw
nie pokazuje, że coś przyszło na skrzynkę

Do mnie przychodzi powiadomienie na e-mail, a wchodząc na forum pojawia się wyskakujące powiadomienie.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
paxon




Dołączył: 15 Wrz 2009
Posty: 260
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: kłodzko
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 17 Paź 2009 18:01     Temat postu:

to chyba tylko tobie ;]

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
obserVator
stary wyjadacz



Dołączył: 01 Sty 2007
Posty: 677
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Zawiercie <@> Śląsk
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 17 Paź 2009 19:47     Temat postu:

paxon napisał:
to chyba tylko tobie ;]

Nie, nie tylko jemu


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez obserVator dnia 17 Paź 2009 19:47 , w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
stoo




Dołączył: 30 Kwi 2007
Posty: 1236
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Chorzów
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 17 Paź 2009 23:11     Temat postu:

Powiadomienie działa , tylko niektore browsery blokują wyskakujące okna (POP UP'y )
ale wszystko w porządku


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
lewy
stary wyjadacz



Dołączył: 19 Kwi 2008
Posty: 2551
Przeczytał: 6 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: gdynia
Płeć: SR20DE

PostWysłany: 18 Paź 2009 8:10     Temat postu:

u mnie tez to dziala.wchodze na forum to mi okienko wyskakuje

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Thomsonicus
administrator



Dołączył: 26 Lip 2007
Posty: 2009
Przeczytał: 18 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Krakuf i Krasnystaw
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 14 Sty 2010 15:42     Temat postu:

Proponuję wywalić konieczność logowania się na shoutboxie' bo nikt go nie używa przez to.
I nie da się zrobić żeby data ostatniego posta jeśli jest dzisiejsza to pisało "dzisiaj o godz" a nie w formacie dzień.miesiąc itd?


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Thomsonicus dnia 14 Sty 2010 16:08 , w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Thomsonicus
administrator



Dołączył: 26 Lip 2007
Posty: 2009
Przeczytał: 18 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Krakuf i Krasnystaw
Płeć: GA16DS / GA16DE

PostWysłany: 11 Lut 2010 15:22     Temat postu:

Powiedzcie czy też macie takie problemy z forum - mam wrażenie że nie zapamiętuje mi cookie ze strony. Za każdym razem muszę się ręcznie logować, a po kliknięciu skrótu do nowych postów mam wiadomość "nie ma nowych postów" a te które już przeczytałem dalej wiszą jako nieczytane. O co chodzi?
Mam Fajerfoksa 3.52


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum użytkowników Nissana 100NX Strona Główna -> Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 5 z 7

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
subMildev free theme by spleen & Programosy
Regulamin